Profiel

Ik ben een adviseur die werkt aan oplossingen voor nieuwe organisatievragen, die zich aandienen omdat de omgeving van uw organisatie steeds verandert. De complexe vraagstukken binnen de publieke sector hebben daarbij mijn primaire belangstelling. Ik heb veel verschillende opdrachten uitgevoerd bij veiligheidsregio’s, politie, ambulancediensten en GGD, alwaar ik de complexe (bestuurlijke) omgeving goed heb leren kennen.

In mijn aanpak ben ik deskundig en mensgericht. Ik maak gemakkelijk verbinding, ben snel van begrip en kan snel en vaardig analyseren. Daarmee help ik u om uw ambities te formuleren en te vertalen naar de gewenste organisatie-inrichting, verandering of samenwerkingsvormen. Ik heb diverse opdrachten vervuld waarbij ik als expert of onderzoeker optreed, maar afhankelijk van de vraag treed ik ook op als adviseur. Steeds vaker wordt ik gevraagd de rol van procesregisseur te vervullen bij programma’s en in netwerken.

Bent u op zoek naar een goede procesbegeleider voor uw netwerkbijeenkomst of themadag, dan kan ik ook daarin voorzien. Ik heb inmiddels op vele bijeenkomsten de rol van dagvoorzitter mogen vervullen en diverse workshops mogen begeleiden. Ook dit zijn leuke opdrachten, die ik met veel plezier voor u uitvoer.